Διαδραστικό Σύστημα Εκδόσεων Πατάκη
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Νέα / Πληροφορίες / Εγγραφές

Δημιουργική ομάδα ανάγνωσης

 

Γίνε μέλος της πιο δημιουργικής ομάδας ανάγνωσης και δες επιτέλους τη γνώμη σου να… μετράει!

 

Σκοπός της ομάδας είναι τα μέλη της να μοιραστούν την απόλαυση της δημιουργικής ανάγνωσης, να εκφράσουν τη γνώμη τους και να τη δουν επιτέλους να μετράει.

Πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού καθώς και οδηγίες: Τμήμα εκδηλώσεων Εκδόσεων Πατάκη: 210.36.50.024, 025 /ekdiloseis@patakis.gr

 


Εγγραφή στην «e-Σχόλη»

Φθινόπωρο 2016

Online Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής
Διευθυντές Σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου
Έναρξη: Νοέμβριος 2016


Καταξιωμένοι συγγραφείς και έμπειροι δάσκαλοι, επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου αλλά και δημιουργοί από ποικίλους καλλιτεχνικούς χώρους, ειδικευμένοι ανά θεματική ενότητα, αναλαμβάνουν να μοιραστούν μαζί σας τη μέθοδό τους και να σας παρασύρουν σε μια ψηφιακή περιπέτεια γραφής. Όπου κι αν βρίσκεστε, η «τάξη» απέχει ένα μόνο κλικ μακριά και το μόνο «όχημα» που απαιτείται είναι κέφι για γράψιμο και συμμετοχή σε μια κοινή, συναρπαστική εμπειρία. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου e-Σχόλη στις Εκδόσεις Πατάκη

Καλώς ήρθατε στην e-Σχόλη, το ηλεκτρονικό αδελφάκι των εργαστηρίων δημιουργικής γραφής της Σχόλης των Εκδόσεων Πατάκη.

Στα online εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής, Διόρθωσης & Επιμέλειας και Μετάφρασης της e-Σχόλης, καταξιωμένοι συγγραφείς και έμπειροι δάσκαλοι, επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου αλλά και δημιουργοί από ποικίλους καλλιτεχνικούς χώρους, ειδικευμένοι ανά θεματική ενότητα, αναλαμβάνουν να μοιραστούν μαζί σας τη μέθοδό τους και να σας παρασύρουν σε μια ψηφιακή περιπέτεια γραφής. Όπου κι αν βρίσκεστε, η «τάξη» απέχει μόνο κλικ μακριά και το μόνο «όχημα» που απαιτείται είναι κέφι για γράψιμο και συμμετοχή σε μια κοινή, συναρπαστική εμπειρία. 
Smile
Διευθυντές Σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου

Θεματικές Ενότητες
Μυθιστόρημα Εισηγήτρια: Δήμητρα Κολλιάκου
Νουβέλα Εισηγητής: Μισέλ Φάις
Διήγημα Εισηγητής: Μισέλ Φάις
Διήγημα προχωρημένων Εισηγητής: Μισέλ Φάις
Διόρθωση και επιμέλεια κειμένων ΕισηγητήςΧρίστος Κυθρεώτης
Ποίηση ΕισηγητήςΧαράλαμπος Γιαννακόπουλος
Αρχή
 
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Ομάδα δημιουργικής ανάγνωσης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

Είσαι μαθητής Β΄ Γυμ. έως Γ΄ Λυκ.;  Σου αρέσει να διαβάζεις; θέλεις να υποστηρίξεις με τις ιδέες σου τη δημιουργική σου σκέψη και την κριτική σου ματιά; 

Τότε γίνε και εσύ μέλος της ομάδας ανάγνωσης εφήβων των Εκδόσεων Πατάκη.


Η ομάδα ανάγνωσης εφήβων των Εκδόσεων Πατάκη αποτελείται από νέους και έφηβους που τους αρέσει το διάβασμα και υποστηρίζουν με τις ιδέες τους τη δημιουργική τους σκέψη και την κριτική τους ματιά. Σκοπός της ομάδας είναι τα μέλη της να μοιραστούν την απόλαυση της δημιουργικής ανάγνωσης, να εκφράσουν τη γνώμη τους και να τη δουν επιτέλους να μετράει. Τα μέλη της ομάδας έχουν επιλεγεί από έναν δημιουργικό διαγωνισμό που κάναμε μέσω του site www.i-read.i-teen.gr  και της σελίδας https://www.facebook.com/iread.iteen. Αν θέλεις και εσύ να λάβεις μέρος στην ομάδα μας μείνε συντονισμένος για τον επόμενο διαγωνισμό! 


 
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Είσοδος
Αναγνωριστικό
Κωδικός
 
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Προτάσεις από τις Εκδόσεις Πατάκη

Συγγραφέας:
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2016


Συγγραφέας: Δήμητρα Κολλιάκου
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2015


Συγγραφέας: Χρίστος Κυθρεώτης
Ημερομηνία έκδοσης:
03/2014